Tarife in vigoare de la 1 septembrie 2017

Incepand cu 1 septembrie 2017 tarifele sedintelor de consiliere si psihoterapie vor fi urmatoarele pentru colaborarile noi:

  • o sedinta individuala va costa 100 de lei la Buzau si Ploiesti, 150 de lei la Bucuresti.
  • o sedinta de cuplu/ familie va costa 130 de lei la Buzau si Ploiesti, 200 de lei la Bucuresti.

Pentru colaborarile deja in curs, aceste tarife se vor aplica de la 1 noiembrie 2017.

 

Add a comment

Grup de dezvoltare personală - Fricile cele mai mari ale copiilor și adolescenților - Care sunt și cum le facem „față și spate”?

Sunt foarte multe momente frumoase și relaxante în viața de familie și cei mai mulți dintre noi putem numi cu ușurință exemple de momente emoționante și  pline de semnificații.  Se întâmplă să trecem și prin perioade mai grele, și atunci ne facem griji, ne îndoim de propriile capacități și ni se face frică. Părinții, pentru că sunt adulți și pentru că au altă experiență de viață și resurse pe care le pot accesa, pot să se descurce cu aceste frici și pot să ceară ajutor oricând consideră că au nevoie. Ce se întamplă însă cu copiii și cu adolescenții? 

Cât de mult își cunosc, își înțeleg și își trăiesc propriile emoții în diferite situații de viață? Au copiii și adolescenții nevoie de ajutor să le deslușească mesajul și să învețe să trăiască cu fricile și cu emoțiile lor fără să se blocheze și fără să se închidă în ei inșiși? Noi credem că DA! Atât copiii, cât și părinții lor, au nevoie  de sprijin pentru a învăța cum să facă “față și spate” propriilor emoții. În ultimul timp suntem contactate de tot mai mulți părinți care vor să își ajute și să își înțeleagă copiii în lupta cu emoțiile din diferite situații. Dacă ești un părinte într-o situație asemănătoare, avem o propunere pentru tine: înscrie-ți copilul la grupul nostru de dezvoltare personală!

Add a comment

Schimbari, Pauze si relocari

Lume, Lume! Dorim sa anuntam cateva schimbari importante in activitatea noastra:

1. Ioana Dancescu: voi fi disponibila acum in mod curent in Bucuresti, deocamdata pe str Monetariei, in zona Piata Victoriei. Numarul la care puteti face cel mai rapid o programare in Ploiesti sau Bucuresti ramane 0723 610 034.

2. Irina Ghimbasanu: ma numesc acum Irina Geabot, si imi voi intrerupe activitatea la Buzau incepand din luna august 2016 ca sa ma bucur si sa fiu tinuta treaza de primul meu copil. Pentru ca nu am habar cum o sa fie, nu pot anunta de pe acum cand voi reveni la cabinet, dar cu siguranta ca voi posta aici cand ma dumiresc.

 

Add a comment

Tarife in vigoare de la 1 Martie 2016

Incepand cu 1 martie 2016 tarifele sedintelor de consiliere si psihoterapie vor fi urmatoarele pentru colaborarile noi:

  • o sedinta individuala va costa 90 de lei
  • o sedinta de cuplu/ familie va costa 120 de lei.
  • in BUCURESTI, o sedinta individuala costa 130 lei, iar o sedinta de cuplu/familie 180 lei.

 

Add a comment

Grup de sprijin gratuit in Ploiesti pentru persoane indoliate

Grup de sprijin gratuit in Ploiesti pentru persoane indoliate

Pentru toti cei care au pierdut o persoana draga, anuntam organizarea in Ploiesti a unui grup de suport gratuit, incepand din Octombrie 2012.

Grupul va fi deschis (poate veni oricine doreste sa participe si a avut discutia initiala de evaluare), coordonat alternativ de Ioana Dancescu, Irina Ghimbasanu, Alexandra Nicola si Georgiana Zamfir, psihoterapeuti acreditati de Colegiul Psihologilor din Romania.

Intalnirile dureaza 2 ore, si au loc la cabinetul Terapia Functioneaza din Ploiesti.

Add a comment