Grup de dezvoltare personală - Fricile cele mai mari ale copiilor și adolescenților - Care sunt și cum le facem „față și spate”?

Sunt foarte multe momente frumoase și relaxante în viața de familie și cei mai mulți dintre noi putem numi cu ușurință exemple de momente emoționante și  pline de semnificații.  Se întâmplă să trecem și prin perioade mai grele, și atunci ne facem griji, ne îndoim de propriile capacități și ni se face frică. Părinții, pentru că sunt adulți și pentru că au altă experiență de viață și resurse pe care le pot accesa, pot să se descurce cu aceste frici și pot să ceară ajutor oricând consideră că au nevoie. Ce se întamplă însă cu copiii și cu adolescenții? 

Cât de mult își cunosc, își înțeleg și își trăiesc propriile emoții în diferite situații de viață? Au copiii și adolescenții nevoie de ajutor să le deslușească mesajul și să învețe să trăiască cu fricile și cu emoțiile lor fără să se blocheze și fără să se închidă în ei inșiși? Noi credem că DA! Atât copiii, cât și părinții lor, au nevoie  de sprijin pentru a învăța cum să facă “față și spate” propriilor emoții. În ultimul timp suntem contactate de tot mai mulți părinți care vor să își ajute și să își înțeleagă copiii în lupta cu emoțiile din diferite situații. Dacă ești un părinte într-o situație asemănătoare, avem o propunere pentru tine: înscrie-ți copilul la grupul nostru de dezvoltare personală!