Atelierul de bine

Ați observat cum viața ne oferă întotdeauna contextele potrivite atunci când avem nevoie și suntem pregătiți pentru o schimbare? Ei bine, chiar asta dorim să facem din Atelierul nostru, un spațiu fizic și emoțional securizant, în care încrederea, deschiderea și blândețea să ne dea ocazia să ne regăsim, să ne clarificăm și să ne vindecăm împreună.

Cine suntem și ce facem: Suntem Irina Teșcan (psihoterapeut) și Mădălina Mănescu (instructor yoga, terapeut), iar la acest Atelier de Bine vă propunem o combinație de practici vindecătoare, și anume constelații ale intenției, presărate cu momente de mindfulness și yoga. Vă invităm astfel să vă reconectați, să vă recentrați, să vă vedeți mai clar, să vă simțiți mai bine, să faceți un pas către o poziție mai bună și mai sănătoasă.

Ce sunt constelațiile: Constelațiile intenției sunt o metodă terapeutică de profunzime, acreditată de Colegiul Psihologilor din România, care ne permite să accesăm, prin intermediul rezonanței dintre oameni, informații subconștiente despre dinamicile relaționale intra și interpersonale care ne blochează și ne afectează echilibrul în prezent. Pentru a afla mai multe despre metoda terapeutică a constelațiilor intenției, puteti citi aici: Terapie de grup - Constelatii (terapiafunctioneaza.ro)

Pentru acest Atelier sunt disponibile 12 locuri, și vom avea timp să lucrăm în constelații cu intențiile a 4 persoane. Când vă înscrieți pentru participare, puteți selecta dacă doriți să vă explorați intenția, sau dacă sunteți pregătit să participați doar ca reprezentant. Dacă nu cunoașteți metoda constelațiilor, vă rugăm să mă contactați la numărul 0744540156 (Irina Teșcan) pentru o scurtă discuție care să-mi permită să discern dacă această metodă terapeutică este potrivită pentru dvs în acest moment.

Unde: Atelierul de Bine va avea loc la Casa Boierului din Deal, la Clondiru de sus, Buzău, în liniște și frumusețe, înconjurați de natură și cu o perspectivă largă, care să ne inspire. Casa Boierului din Deal ne va servi un prânz sănătos și delicios.

Când: Sâmbătă, 30 octombrie 2021, 9:00 - 17:00

Cât costă: 370 lei pentru lucrul intenției / 270 - pentru lucrul ca reprezentant – Prețurile includ Atelierul, pauzele de cafea/ceai/apă, gustările și masa de prânz.

Instrucțiuni: Veniți în haine comode și aduceți la dvs o pereche de încălțări curate pentru interior. Dacă doriți să lucrați terapeutic direct, gândiți-vă la o intenție pe care ați dori să o explorați, la un blocaj din viața dvs pe care ați dori să-l depășiți, la o dorință pe care ați dori să o faceți realitate. Fie că lucrați cu intenția dvs sau ca reprezentanți în intențiile celorlalți, veniți cu deschiderea și curiozitatea de a vedea mai bine înăuntru și de a-i cunoaște și pe ceilalți. Aduceți energia voastră și lăsați energia grupului să vă sprijine și să vă hrănească.

Covid: Să ne respectăm și să avem grijă unii de ceilalți. Vă rugăm să aveți pe telefon certificatele verzi de vaccinare sau testare, locația ni le va solicita tuturor. Chiar și așa, dacă aveți simptome asociate covid, vă rugăm stați acasă. Avem încredere în imunitatea noastră, dar avem în preajmă și persoane vulnerabile, pe care numai cu responsabilitate le putem proteja, împreună.

Detalii

Data evenimentului 30-10-2021 9:00 am
Se termina 30-10-2021 5:00 pm
Inscrierile incep 27-09-2021
Capacitate 12
Inscris 5
Locuri disponibile 7
Data limita 29-10-2021
Pret individual 370 RON este pretul daca doresti sa lucrezi o intentie si 270RON daca doresti sa lucrezi numai ca reprezentant.
Locatie Casa Boierului din Deal

Locatie - Casa Boierului din Deal

https://www.facebook.com/casaboieruluidindeal

Psihoterapeut Bucuresti

Psihoterapeut Buzau


©  Terapia Functioneaza - Ioana Dancescu si Irina Teșcan (Ghimbășanu). Toate drepturile rezervate.

Contact rapid