Skip to main content

Grup de lucru terapeutic cu Metoda Constelatiei Intentiei

Grup de lucru terapeutic cu Metoda Constelatiei Intentiei

Pentru acest workshop sunt 10 locuri disponibile si vor putea sa își lucreze propria constelație 4 persoane, iar celelalte 6 vor lucra in grup in rol de reprezentanți.
Vom începe lucrul la 9.30 și vor fi pauze scurte după fiecare intenție. O pauză de prânz ne va  susține nivelul de energie și implicare în grup și vom încheie în jur de ora 16.00
Locația unde te aștept sâmbătă este adresa cabinetului din București, Str. Washington, nr 2.
Costul este de 370 Ron pentru persoanele care aleg să își exploreze propria intenție și de 270 de Ron pentru participarea la grup în rol de reprezentanți.
Plata se va efectua online, în contul meu și toate detaliile le vom clarifica după ce primesc înscrierea ta. Înscrierea (se poate face si aici, completând formularul de contact) se va face în ordinea anunțării participării.
Asigurarea confidențialitatea informațiilor împărtășite în grupurile de lucru prin Metoda Intenției facilitate de mine implică completarea unui consimțământ informat online, care finalizează procesul de înscriere.
Te aștept cu drag sâmbătă într-un grup terapeutic sigur, confidențial și deschis, în care cu pași mici, cu fiecare intenție Eu devin mai mult Eu, mai real, mai flexibil, mai în contact cu sănătatea și realitatea mea!


Cu căldură,
Ioana

Detalii

Data evenimentului 14-10-2023 9:30 am
Se termina 14-10-2023 4:00 pm
Data limita 13-10-2023
Capacitate 10
Registered 7
Locuri disponibile 3
Pret individual Lucrul intentiei - 370 RON | Reprezentant - 270 RON
Locatie Terapia Functioneaza Bucuresti

Locatie - Terapia Functioneaza Bucuresti

Înscrierile pentru această ședință s-au încheiat