Skip to main content

ONLINE - Grup de lucru terapeutic cu metoda constelatiei intentiei

ONLINE - Grup de lucru terapeutic cu metoda constelatiei intentiei

Pentru acest workshop sunt 15 locuri disponibile si vor putea sa își lucreze propria constelație 4 persoane, iar celelalte 6 vor lucra in grup in rol de reprezentanți.
Vom începe lucrul la 9.30 și vor fi pauze scurte după fiecare intenție. O pauză de prânz ne va  susține nivelul de energie și implicare în grup și vom încheia în jur de ora 16.00.
(Link-ul de Zoom pentru grupul online o să îl primești cu câteva zile înainte, după ce confirm participările tuturor celor care se înscriu).
Costul este de 370 Ron pentru persoanele care aleg să își exploreze propria intenție și de 270 de Ron pentru participarea la grup în rol de reprezentanți.
Plata se va efectua online, în contul meu și toate detaliile le vom clarifica după ce primesc înscrierea ta. Înscrierea se va face în ordinea anunțării participării.
Asigurarea confidențialitatea informațiilor împărtășite în grupurile de lucru prin Metoda Intenției facilitate de mine implică completarea unui consimțământ informat online, care finalizează procesul de înscriere.
Te aștept cu drag sâmbătă într-un grup terapeutic sigur, confidențial și deschis, în care cu pași mici, cu fiecare intenție Eu devin mai mult Eu, mai real, mai flexibil, mai în contact cu sănătatea și realitatea mea!


Cu căldură,
Ioana

Detalii

Data evenimentului 30-09-2023 9:30 am
Se termina 30-09-2023 4:00 pm
Data limita 29-09-2023
Capacitate 15
Registered 8
Locuri disponibile 7
Pret individual Lucrul intentiei - 370 RON | Reprezentant - 270 RON
Locatie Online

Înscrierile pentru această ședință s-au încheiat

Următoarele evenimente

There are no up-coming events