Skip to main content

Noutati si anunturi

Următoarele evenimente de grup

Construiește Relații Autentice și Explorează-ți Resursele: Călătoria Ta în 6 Sesiuni de Terapie de Grup

Vă invit cu bucurie și încredere la primul meu Grup de Terapie stabil pe care îl voi lansa alături de maxim 8 participanți, începând cu sâmbătă 3 februarie.

Metodele principale de lucru, care vizează procesarea unor aspecte ale biografiei noastre traumatice, sunt Constelația Intenției și tehnici din Compassionate Inquiry. 

La finalul acestui grup de terapie de 6 întâlniri (care va fi în iunie) veți fi explorat și simțit ce se întâmplă în profunzimea intențiilor și mecanismelor voastre de supraviețuire.

Veți fi învățat cel puțin o modalitate de a vă uita la voi cu mai multă blândețe și compasiune.

Veți fi descoperit rădăcini ale suferințelor voastre din prezent și care le sunt nevoile neîmplinite.

Și vă veți privi cu ceva mai multă îngăduință, atât prin lentile proprii, cât și ale celorlalți participanți la grup.

 

Fiecare sesiune de lucru are o tematică, urmată de teme și insight-uri pe care să le luați cu voi și care să vă ghideze între timp acțiunile și trăirile.

Am conceput acest grup de terapie ca pe o călătorie interioară, care să vină în completarea procesului de psihoterapie sau dezvoltare personală.

Printre condițiile participării la grup este și aceea de mai fi lucrat cu metoda Constelației Intenției și de a accepta printr-un contract de colaborare și acord consimțit confidențialitatea și principiile lucrului terapeutic din acest grup.

Detalii și informații care să aducă claritate și lumină informațiilor din această postare le primesc pe mail, la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau mesaj/telefon la numărul meu 0723610034. (dacă nu răspund, apreciez un mesaj, pentru că este probabil să fiu într-o ședință de psihoterapie).

Vă aștept drag și încredere în structurile noastre psihice sănătoase și în potențialul nostru de a fi bine cu noi înșine!

Și un gând de final, care s-a lipit strâns de mine, asemeni unei îmbrățișări, de când am descoperit această poezie de Rupi Kaur:

"This is the recipe of life....

think of those flowers you plant

in the garden each year

they will teach you

that people too

must Wilt

Fall

Root

Rise

In order to Bloom"

Etichete: #metodaintentiei, #psihoterapia traumei, #compassionate inquiry