Skip to main content

Cat costa terapia?

Tarife in vigoare in 2024

           
Tip sedinta/oras Bucuresti Buzau
Sedinta individuala 300 RON / 60 minute 200 RON / 50 minute
Sedinta individuala constelatie 300 RON / 60 minute 300 RON / 90 minute
Sedinta cuplu / familie 380/450 RON 60/90 min 300 RON / 60 min
Terapie EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing- Desensibilizare si Reprocesare prin Miscari Oculare) 300 Ron - 60 min -
Participarea la grup de constelatii de o zi si lucrul propriei intentii: 400 RON 350 RON
Participarea la grup de constelatii de o zi ca reprezentant: 300 Ron 250 Ron
Sedinta individuala online60E Ioana 50E Irina

Pentru noi este foarte important ca persoanele cu care lucram sa obtina progrese si sa se simta mai bine. Daca ai nevoie de ajutor si observi ca terapia/consilierea te ajuta sa obtii schimbarea dorita, dar este un efort financiar in acest moment, putem gasi solutii in asa fel incat sa poti beneficia de suportul nostru specializat. Putem stabili:

  • ca sedintele sa fie mai scurte, si conveni asupra pretului lor impreuna;
  • ca sedintele sa fie mai rare, in asa fel incat sa te incadrezi in buget;
  • ca discutiile noastre sa aiba loc prin email, si stabilim impreuna costurile si ritmul;
  • ca plata sedintelor sa se faca o data pe luna si nu la fiecare sedinta.

Important

Te rugam sa faci intotdeauna o programare inainte de a veni la cabinet. Cu totii suntem ocupati si timpul este important pentru fiecare dintre noi, asa ca ne dorim sa nu se creeze intarzieri si decalaje, si nimeni sa nu trebuiasca sa astepte. Te rugam asadar sa vii punctual la ora stabilita, nici mai devreme, ca sa astepti, si nici mai tarziu, ca sa poti beneficia de intregul timp al sedintei tale. 

 

Daca stii ca nu vei mai ajunge la o sedinta programata, anunta-ne in timp util, adica cu minim 24 de ore inainte, in acest fel ne vom putea revizui programul si altcineva va putea beneficia de ajutor in acea ora. Ca un semn de respect reciproc pentru timpul nostru si al tau, daca nu vei ajunge la o sedinta si nu ai anuntat acest lucru in timp util, vei plati integral sedinta. La fel, daca noi nu vom ajunge la o sedinta si nu te vom fi anuntat in timp util, urmatoarea ta sedinta va fi gratuita.