Skip to main content
Da-ti sansa sa iti vindeci ranile, sa te intelegi mai bine, sa iti depasesti fricile si problemele si sa schimbi ce te deranjeaza!
Totul incepe cu recunoasterea starii tale, si a faptului ca ea semnaleaza ceva.

Corpul si psihicul nu sufera niciodata fara un motiv intemeiat.

Da-ti sansa

Pentru cine este psihoterapia?

De psihoterapie poate beneficia ORICINE, indiferent de varsta, religie, etnie, nivel de pregatire profesionala, statut social, orientare sexuala. Odata cu dezvoltarea tehnologiei si optiunilor de comunicare, nici locatia fizica nu mai este un impediment. Chiar daca sunteti departe de noi, sau in afara tarii, puteti face oricand o programare online.

Doua prejudecati frecvente, care ne impiedica sa apelam la sustinere, este ca psihoterapia este pentru oameni "nebuni" sau "slabi". Nimic mai departe de adevar!

Cu totii avem perioade in viata in care stresul este atat de mare, si reactionam atat de diferit, incat cei din jur si chiar noi insine simtim ca incepem "s-o luam razna". Nu este atunci cel mai sanatos si rational lucru sa ne folosim de tot ce ne este la dispozitie ca sa ne linistim si sa ne gestionam mai bine?

Cat despre "slabiciune", ce credeti ca este mai greu, sau necesita mai mult curaj si forta, sa ne inchidem in noi ca intr-o carapace si sa ignoram semnalul starilor noastre, sau sa recunoastem realitatea dureroasa si sa o privim in fata, cerand si primind ajutor?

Apeleaza la sustinerea unui psiholog
  • daca simti ca relatiile tale cu ceilalti nu sunt asa cum ti le doresti,
  • atunci cand copilul tau trece prin momente dificile si nu stii cum sa il ajuti
  • atunci cand te simti confuz si nesigur, temator, anxios, trist sau fara energie
  • atunci cand simti ca tensiunea se acumuleaza si esti gata sa “explodezi”
  • atunci cand esti stresat, epuizat si simti ca nu mai poti face fata solicitarilor
  • atunci cand ai pierdut pe cineva sau ceva important
  • atunci cand ai trecut printr-un eveniment socant si iti este greu sa iti revii
  • atunci cand viata ta e impovarata de lucruri pe care TREBUIE sa le faci
  • atunci cand cauti drumul spre o schimbare in viata ta
  • atunci cand treci prin situatii dificile si simti ca te-ai descurca mai bine cu ajutor specializat

Psihoterapia sau consilierea psihologica te pot ajuta si pe tine!

Pentru cine e terapia

Vindecare

Vindecarea nu se refera numai la ceea ce e fizic, tangibil. Ranile noastre psihice sunt mai greu de vazut, dar poate chiar mai dureroase si mai greu de vindecat decat ranile corpului nostru. Asa cum o rana fizica iti limiteaza posibilitatile de miscare, asa si ranile psihice iti restrang libertatea mintii sau a sufletului. Consilierea psihologica sau psihoterapia te pot ajuta sa ingrijesti si sa vindeci ranile sufletului, ca sa traiesti o viata mai bogata.

Crestere

In timpul unui proces de consiliere sau terapie vei descoperi cu siguranta mai multe despre tine. Aceasta cunoastere este pestisorul de aur din tine. Te va ajuta sa iei decizii mai potrivite, sa fii mai constient de posibilitatile si ocaziile care se ivesc, de ce te multumeste si nemultumeste, de ceea ce vrei sa faci, etc. Accepta pestisorul de aur al autocunoasterii, te va ajuta sa cresti si sa devii mai intelept.

Sens

Urmand un proces terapeutic puteti descoperi ca nu exista sensuri predefinite. Noi insine suntem cei care umplem lucrurile si situatiile cu sens, desi unele sensuri ne ajuta si altele ne inhiba sau ne ranesc. Deseori in terapie se iveste ocazia sa reexaminati aceste sensuri, si sa capatati astfel libertatea de a le inlocui cu sensuri care creeaza drumuri noi in locul celor care va inchid toate perspectivele.