Testimonial I

Dupa prima nastere am inceput sa cochetez cu depresia... am depasit-o, cu greu, cu hapuri de tot felul. Dupa a doua nastere a revenit...din nou tratamente, renuntari, frustari... mi-am revenit din nou. A treia oara am zis ca trebuie sa incerc altceva si cautand pe internet am gasit site-ul "terapia functioneaza".

Testimonial Klara

Imi amintesc cand am venit pentru prima datala terapie. Eram in primul an de liceu, iar lucrurile nu mergeau cum planuisem. Imi era greu sa ma adaptez, imi pierdusem increderea in mine, in fortele proprii, nu mai puteam face fata provocarilor care imi ieseau in cale.

Testimonial Isabela

Poate ar trebui sa incep cu inceputul si sa spun ca cel mai important lucru este sa recunosti ca ai o problema si sa cauti ajutor la oamenii care trebuie si nu la vecina sau "prietena". Pentru noi romanii e destul de greu sa recunoastem ca avem o problema "cu capul" sau cu inima in sensul de problema emotionala si de cele mai multe ori ori nu cautam ajutor unde trebuie ori apelam la pastile.

Testimonial Ana Maria

Prima data cand am ajuns in cabinet, a fost fiindca ma speriau toti monstrii din interiorul meu, toti erau asa puternici si de neinvins, viata era aproape fara speranta pe atunci. Pana cand, dupa alergat prin cabinete, pe la medici, psihologi, am ajuns, in a 3 a zi de Craciun, in fata unui om cald, frumos, echilibrat, facut sa ajute si sa asculte.

Testimonial Alexandra

Pentru mine terapia a reprezentat o renastere. Am invatat sa privesc viata altfel si mai ales, am invatat sa ma iubesc pe mine, cea autentica si sa imi accept atat calitatile cat si defectele, sa accept ca sunt om si ca esecul este o clipa si nu intreaga viata, ca perfectiunea exista doar in lumea masinariilor. In lumea umana, cea a sentimentelor, ea e de prisos.

Testimonial Bogdan

Din păcate, trăim într-o societate care exercită multă presiune asupra noastră. În plus, lipsa de informare creează nişte idei greşite ce sunt luate drept adevăruri. Am apelat la Ioana din dorinţa de a deveni mai puternic psihic. Mă bucur că am descoperit un cabinet cu o atmosferă plăcută.

Testimonial Iuliana

Cand am intrat in cabinetul Terapia Functioneaza din Ploiesti si am descoperit-o pe Ioana Dancescu, aveam aproximativ doar 20 de ani. Intrasem cu dorinta de a-mi rezolva probleme ca timiditatea, complexul meu de inferioritate, relatiile disfunctionale pe care le aveam cu cei de sex opus, incapacitatea de a ma adapta si a ma integra intr-un grup, probleme si blocaje grave de comunicare si altele.

Testimonial Tatiana

Simteam ca ceva este in neregula cu mine, nu imi gaseam locul, nu ma recunosteam. In acelasi timp, si din punct de vedere fizic ma simteam rau, stari inexplicabile, care apareau brusc, stari de rau nedefinite, atacuri de panica, ameteli, temeri. In urma analizelor medicale, nu a rezultat nici o boala fizica, iar in urma tratamentelor nu se vedea nici o imbunatatire.

Testimonial A

In viata se intampla sa treci prin momente mai putin placute, cum ar fi esecuri, drame, suparari si multe alte stari sufletesti care nu iti dau pace. Din nefericire am avut ocazia sa cunosc sentimentul acela de disperare care pur si simplu nu imi dadea pace. Simteam cum lumea mea se sfarseste intr-o singura secunda fara sa pot face ceva sa ma salvez.