Skip to main content

Noutati si anunturi

Următoarele evenimente de grup

Grup de lucru cu propozitia intentiei - 12 mai

Va invitam sambata, 12 mai, incepand cu ora 9.00 la un nou workshop de Constelatii ale Propozitiei Intentiei facilitat de Irina. Vom avea timp sa bem cafeaua/ ceaiul impreuna, sa descoperiti spatiul in care vom lucra si sa ne cunoastem. La 9:30 vom incepe efectiv lucrul.

Metoda Constelatiei Propozitiei Intentiei reprezinta o interventie terapeutica extrem de eficienta si profunda, care ofera informatii si acces la aspecte mai putin constiente ale psihicului nostru si la parti traumatizate, care de-a lungul timpului au fost „aparate” si chiar negate de catre strategiile noastre de supravietuire. Aceasta maniera de lucru a fost dezvoltata de catre prof. Dr. Franz Ruppert si ofera o perspectiva dinamica asupra modalitatilor in care putem integra si vindeca efectele traumelor din psihicul nostru.

Pentru workshopul din 12 mai sunt 10 locuri disponibile si vor putea sa isi lucreze propria constelatie maxim 6 persoane, iar celelalte 4 vor lucra in grup ca reprezentanti.

Vom face cateva minute de pauza dupa fiecare secventa de lucru, iar in jur de ora 14.00 vom avea pranzul. Vom finaliza lucrul in jurul orei 18.00, dar vom avea programul flexibil, orele de pauza putand varia in functie de nevoile noastre.

Locatia unde va astept sambata este adresa cabinetului din Bucuresti, adica Str. Washington, nr 2, sc B, etaj 3, ap7, interfon etaj 3.

Costul este de 250 ron pentru persoanele care aleg sa isi exploreze propria intentie si de 150 de ron pentru participarea la grup in rol de reprezentanti, iar plata se va efectua in ziua participarii la grup. Inscrierea se va face in ordinea anuntarii participarii. Va rog ca pana vineri, 11 mai sa imi confirmati prezenta si de asemenea sa imi spuneti ce rol ati vrea sa aveti.

Va așteptam cu drag sa traim impreuna o experienta autentica de vindecare interioara!

Echipa Terapia Functioneaza

Etichete: grup de lucru, metoda propozitiei intentiei, constelatii ale intentiei