Skip to main content

Noutati si anunturi

Următoarele evenimente de grup

Workshop de constelatii ale intentiei - 6 octombrie

Bine ati revenit din vacanta! Va invitam la un nou grup de lucru cu propozitia intentiei sambata, 6 octombrie.

Pentru acest workshop sunt 10 locuri disponibile si vor putea sa isi lucreze propria constelatie 5 persoane, iar celelalte 5 vor lucra in grup in rol de reprezentanti.

In programul nostru de lucru, vom avea la orele 11.00 si 16.00 o pauza de circa 15 minute, iar in jur de ora 14.00 vom avea pranzul. Vom finaliza lucrul in jurul orei 17-18 dar vom avea programul flexibil, orele de pauza putand varia in functie de nevoile noastre.

Locatia unde va astept sambata este adresa cabinetului din Bucuresti, adica Str. Washington, nr 2, sc B, etaj 3, ap7, interfon etaj 3.

Costul este de 250 ron pentru persoanele care aleg sa isi exploreze propria intentie si de 150 de ron pentru participarea la grup in rol de reprezentanti, iar plata se va efectua in ziua participarii la grup. Inscrierea (se poate face si aici, completand formularul de contact) se va face in ordinea anuntarii participarii. Va rog ca pana luni, 1 octombrie sa imi confirmati prezenta si de asemenea sa imi spuneti ce rol ati vrea sa aveti.

Va aștept cu drag sambata sa traim impreuna o experienta de vindecare interioara si de trecere de pe modul pilot automat, pe modul autonom, mai asumat si mai independent!

Echipa Terapia Functioneaza