Skip to main content

Ce spun clientii nostri

Testimonial Ana Maria

Prima data cand am ajuns in cabinet, a fost fiindca ma speriau toti monstrii din interiorul meu, toti erau asa puternici si de neinvins, viata era aproape fara speranta pe atunci. Pana cand, dupa alergat prin cabinete, pe la medici, psihologi, am ajuns, in a 3 a zi de Craciun, in fata unui om cald, frumos, echilibrat, facut sa ajute si sa asculte.

Acela a fost primul semn ca trebuie sa ma trezesc si atunci a inceput dezvoltarea mea. Ioana m-a ajutat sa ma joc cu monstrii mei, sa ii imbratisez si sa-i accept. Prin tehnicile folosite in timpul terapiei, mi-am dezvoltat creativitatea si nu numai atat, am devenit un om deschis, liber, fara frica de a fi eu si de a spune ce simt. De asemenea, am invatat multe tehnici de a-mi face ordine printre ganduri si de a sta mai relaxata.

Nu stiu daca imi e dor de sedintele din cabinet, dar sigur imi e dor de un om drag. Am inceput sa vreau sa ma dezvolt mult mai mult, atunci a fost primul pas doar.

Ma bucur mult si iti multumesc mult ca m-ai ajutat sa urc o treapta, atunci cand a fost momentul in dezvoltarea mea, si sa fiu cine sunt acum!"

Ana Maria, 20 ani, studenta, Ploiesti